Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Makul yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lafız konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak kuvvet ve güvensiz olacağı derunin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğunlukla yangına, korozyona ve ambiyans koşullarına dayanıklı çelik veya hileüminyum kadar tendürüst malzemelerden konstrüksiyonlır.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Merdivenin genliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar evgin kalıp çabucak kapının mümkün olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iletmek evetğu derunin, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini hazırlamak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları yangın kapısı resen kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapısı seçerken uyanıklık edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayeste olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page